December 2010

En rigtig glædelig jul og et godt nytår til alle!

I bidende frost kom jeg sammen med Jesper og Claus Zink fra Zink Skilte igang med at montere metalrelieffet på muren i Vangsmindepå Østerbro i Aalborg. Desværre blev vi ikke helt færdige, så det færdige resultat står først klar lige efter nytår. Relieffet er skabt i to lag aluminium forskudt for hinanden, det inderste i det rå metal, det yderste med brun pulverlakeret overflade. Yderligere vil der blive monteret to forme i klar lys acryl, der via diodelys vil lyse i mørket. Herunder ses hvor langt vi nåede i denne omgang:

Det andet af ialt tre relieffer til CWO-Huset (se også august/september) er nu kommet på plads trods min forstuvede højre pegefinger (forbandet skade for en højrehåndet billedkunstner, der snart trænger til at male igen!). Udsmykningen (vist herunder) med et omfang på 4 x 7 meter kan ses i Skibbrogade 3 i Aalborg. Endnu engang stor tak til C.W. Obel Ejendomme for den gode opgave! Næste år udfører jeg den sidste af de ialt tre relieffer til CWO-Husets tre hovedindgange.