Påskeudstilling 2024

Åbent Skærtorsdag, Langfredag, lørdag og Påskedag
28. – 31. marts kl. 11:00 – 15:00 (Skærtorsdag til kl. 19)

Velkommen til nye malerier, et glas vin og en god snak om kunsten.


Til årets påskeudstilling på Artbreak Hotel fortsætter jeg de tolkninger af landskabet som jeg påbegyndte i januar med serien Lavland. Nu i større og anderledes formater. Horisonten deler det flade land og den høje himmel, der med skiftede lys farver landskabet – på de forskellige tider af døgnet, svingende i det omskiftelige vejr fra det stille til det voldsomme. Måske fører en sti ind i billedet.
Det handler om farver, stoflighed og selve maleriet. Tilfældigheder er en stor del af den lange proces. Jeg prøver at stole på, hvad hænderne gør. Lader dem følge en spontan tanke eller måske rettere en mavefornemmelse funderet på de mange års erfaring i atelieret. Jeg sætter gang i et langt uforudsigeligt forløb af tykke lag og tynde lag. Meget af tiden bruger jeg ikke pensel, men hælder den blandede farve ud – lag på lag på lag. Bruger også kul og spray.
Pludselig er billedet færdigt – det gælder også om at kunne sige stop. Det er meget stoflige og rå malerier, men også med en smuk ro og poesi. Og de skal ses live!
Derudover er der masser af øvrige malerier og papirarbejder med diverse andre motivverdener.
Se alle malerierne her

OBS: Skærtorsdag kl. 17:00 er der smuk solokoncert på galleriet med ASTMA aka den lokale singer-songwriter Astrid Thaarup Matthesen. Tjek begivenheden.

Glimt fra udstillingen: