Oktober 2007

Til Aalborg Lufthavn, der er i gang med en større udvidelse, udfører jeg for tiden en udsmykning på det glasparti, der viser vej til ankomsthallerne. Udsmykningen skal stå færdig til indvielse medio november.

Til årets Kulturnat i Aalborg tolker jeg sammen med musikerne Mikkel Ring og Christian Skjødt årets tema “007” med arrangementet “AGENT ORANGE FEATURING OCTOPUSSY POWERGUN”. Vi inviterer til spektakulær action fra kl. 19 – 22 i en video- og ruminstallation på ARTBREAK HOTEL, Rantzausgade 5, med livemusik og anden rå action, der bl.a. afslører 007’s sande mentale tilstand efter alt for mange morderiske år i majestætens tjeneste…don’t You dare miss it!

Tolv nye grafiske tryk i formatet 34 x 43 cm. med titlen “All the Flower Ladies…” er færdige. Motiverne er trykt i max. otte eksemplarer i forskellige farvevariationer, så alle tryk fremstår som unikaer. Her to eksempler: