Juli / August 2009

Jeg er hjemme igen efter to ugers inspirationsrejse i pragtfulde New York, hvor jeg fik oplevet, sanset, fotograferet og tegnet.
Efterfølgende har jeg skrevet en lille artikel “Summer in the City”, der d. 31. juli er bragt i Nordjyske på et flot midteropslag flankeret af mine skitser af de mangfoldige mennesker i New York.
Se artiklen i web-udgave her.
Herunder en kavalkade af nogle af tegningerne:D. 11. august medvirkede jeg i TV2Nord´s programserie “Livet er så mange ting”. Samtalen med Flemming Retbøll kan ses her.

Min nye brochure er nu udkommet – 16 sider flot designet layout i A4 tværformat. Jeg viser eksempler på mit mangefacetterede virke som billedkunstner med malerier, grafik, udsmykninger, tegninger, digitale installationer mv. Brochuren kan afhentes på Artbreak Hotel i Aalborg eller rekvireres på artbreak@nilssloth.dk.