Januar 2009

Året er godt i gang på travleste vis, da jeg skal have forårets puslespil til at gå op:
Planen er at jeg laver en separatudstilling på Galleri Raaschou i Hjørring med fernisering d. 21. feb.
Dagen før har den gode fotograf Niels Fabæk fernisering på en 4-ugers fotoudstilling på Artbreak Hotel, således at jeg for første gang i lang tid deler mine lokaler med en anden kunstner.
Dette giver mig så arbejdsro til at koncentrere mig om udsmykningen af Bikuben Kollegiet Aalborg (se oktober 2008).

TV2Nord har netop haft premiere på en ny serie, ”Evans indtryk”, hvor journalisten og komponisten Evanthore Vestergaard protrætterer en række nordjyske billedkunstnere. Udgangspunktet er bogen ”Indtryk – udtryk”, der udkom sidste år på forlaget Lindtofte. Nu besøger forfatteren kunstnerne igen sammen med fotografen Michael Kragmann. Hver torsdag kl. 19.40 sendes en 10-minutters udsendelse med ”ugens kunstner” og dagen efter, fredag kl. 11.00 sendes en halv time.
Torsdag/fredag 26. og 27. februar er det undertegnede, der er hovedpersonen. Optagelserne har netop fundet sted. Her en scene fra atelieret: