PÅSKE MÅSKE

Fuck corona let’s window!
Vinduesudstilling på Artbreak Hotel Værkstedsgalleri.


Tiden er jo ikke til de mange påskeudstillinger i dette corona-år. Det skulle ellers have været den 15. påskeudstilling på Artbreak Hotel værkstedsgalleri. Men… nu er der gjort så meget mere ud af kigget ind ad vinduerne, så går man forbi Danmarksgade 62 i påskedagene og x uger frem, kan man såmænd se noget, der alligevel ligner en påskeudstilling! Der er mange nye malerier og papirarbejder. Bl.a. to store lærreder befolket med folk der går tæt ved siden af hinanden i gaderne – jaaa, det var tider dengang! Der er nye arbejder i den fortløbende serie af papirarbejder ”Swifts” med mursejlere, der flyver rundt i fabulerende lyriske landskaber. Og der er bl.a. også en serie akvareller der skildrer udsigten fra min altan udover byens tage med Vor Frue Kirke som det flotte markante vartegn i den del af Aalborg.
Udstillingen er åben alle påskedage 24/7 og x uger frem. Jeg kommer når du kalder.

Skulle man undre sig over sloganet ”Fuck corona let’s window”, så parafraserer det denne videoinstallation fra 2013.