Fernisering på Kunstmalerens frokost

Kunstmalerens frokost fernisering fredag 17. februar kl. 16:00-18:00
Artbreak Hotel, Danmarksgade 62, Aalborg

Jeg byder på et glas vin, og Morten Kok (nærmere præsentation overflødig) vil fabulere over temaet ”mad og kunst”. Det vil du ikke gå glip af. Desuden fortæller jeg om processen i skabelsen af de ti nye malerier.

Hvor kommer motiverne fra? Nogle gange er de lige foran næsen på én og har været der hele tiden. En ternet dug, en tallerken… med noget på. Men der er mere at fortælle, for mine nye malerier står jo på skuldrene af mine tidligere malerier og eksperimenter; f.eks. min optagethed af farvens viskositet i flydende lag. Serien “Kunstmalerens frokost” har bragt mig et skridt videre. Hør meget mere om processen til ferniseringen. Udstillingen varer til 10. marts.