Eins zwei…

PÅSKEUDSTILLING 2019


Eins zwei…
Årets påskeudstilling på Artbreak Hotel har fået den mundrette titel ”Eins Zwei…”, da jeg har inviteret min gode ven og kollega Bruno Kjær, til at udstille sammen med mig. Sammen vil vi bruge gallerilokalet som udvekslingsrum for vores billedsproglige møde. Bruno Kjær og jeg har tidligere arbejdet sammen på bl.a. EXIT B5, et kunstprojekt på den gamle eternitfabrik i Aalborg, som vi var medarrangører af og hvortil vi sammen skabte videoinstallationen Playtime. Gadevideo-installationen ”Forever & Ever” lavede vi til Kulturnatten sammen med Niels Fabæk.

Bruno Kjær udstiller bl.a. et reolprojekt, grafiske tryk og artist books.
Nils Sloth viser bl.a. en serie på 12 nye artist books, tegninger fra en nylig rejse i Sri Lanka samt malerier der tolker ørnemotivet.

Alle er velkomne til fernisering tirsdag den 16. april kl. 17.00-20.00. Vi byder på et glas vin og en snack.

Udstillingen er åben alle påskedage kl. 11:00 – 15:00.
Udstillingen slutter 11. maj.