Juni / Juli 2010

Flere udsmyknings-opgaver banker på i sommervarmen – de skal alle være færdige i august/september. For C.W. Obel Ejendomme i Aalborg udsmykker jeg en stor væg i en af foyererne i det nye kontorbyggeri CWO Huset. Udsmykningen skabes som relief med print og folie på udskårne figurer i pvc.

Til EUC-Nord i Hjørring er jeg igang med at skabe et stort maleri på 2 x 3 meter til foyeren i uddannelsescentrets nye hovedindgang.

For Kærbyskolen i Aalborg er jeg igang med en udsmykningsopgave – efter to dage sammen med 20 flittigt tegnende og malende børn skaber jeg på baggrund af scanninger og affotograferinger af materialet nogle store digitale collager, der bliver printet ud og monteret på tre store cirkelrunde plader på muren ved skolens hovedindgang.

Mere om projekterne senere…indtil da god ferie til alle i andre!