Påskeudstilling

RHINO POWER FLOWER 60
Påskeudstilling på Artbreak Hotel 2017

Velkommen til årets påskeudstilling på Artbreak Hotel, hvor jeg viser mine nyeste værker fra i år.
Titlen skyldes dels, at jeg i marts rundede de 60 år, og dels at årets hidtidige arbejde i atelieret bl.a. har fokuseret på næsehornet som motiv. Jeg valgte i forlængelse af sidste års portræt-udstilling fortsat at dyrke gråtonemaleriet, og det har det mægtige næsehorn været et godt motivisk påskud til!

Jeg er vel inde i en nysgerrig fase der disse måneder videreudvikler maleriet med personlige nytolkninger af nogle af malerkunstens klassiske motiver – eksempelvis portrættet, dyremaleriet og blomstermotivet.

Tankerækker angående det meget udrydningstruede næsehorn samt lysten til atter at få de mange farver tilbage på lærredet, har derfor ført til en stribe blomsterbilleder, der nytolker den maleriske vanitas-tradition med skildring af livets forgængelighed. Men på lærrederne er floraen endnu ikke visnet, så der er masser af power! Jeg nyder den høje grad af malerisk frihed i de ellers meget klichefyldte blomstermotiver, det er en interessant udfordring/et godt benspænd.

Yderligere vises en række af mine skildringer af fodgængere, i dette tilfælde af piger der træder frem på en baggrund af storbyernes rastløse kraner. Også her bliver det ellers populære motiv drejet i  nye retninger. Plus der er stadig mulighed for at se nogle af efterårets selfie-malerier samt flere lidt ældre billeder inspireret af rejser og rockmusik.

Der bliver nok at se på i Værkstedsgalleriet Artbreak Hotel, hvor alle er meget velkomne, og der som altid bydes på et glas vin og en god snak.

Åbent alle påskedage 13.-17. april, kl. 11:00-15:30

Se alle billederne her

Værkstedsgalleriet Artbreak Hotel
Danmarksgade 62, Aalborg

Tak til Georgius jacobus Johannes van Os, Paulus Theodorus van Brussel, Willem van Aelst og Jacob Van Walscapelle for inspiration til Power-flower malerierne.