September 2011

Det første billede i mit maleriprojekt COVER, hvor jeg skaber coverbilleder af cover-art (læs mere længere nede under  februar/marts) er netop færdigt.

Det 150 x 150 cm. store maleri “Exile On Rock Street” tolker coveret til Rolling Stones klassikeren “Exile On Main Street”, hvis albumforside viser en affotografering af en opslagstavle med fotos af forskellige cirkus-freaks.
I min tolkning ses en kavalkade af 43 store rockstjerner gennem tiden – absolut ud fra et personligt syn på den sag. Værsgo at gå på opdagelse på lærredet – bedst på Artbreak Hotel, hvor det kan ses til primo november!

Exile On Rock Street - Fra THE COVER SERIES - 150 x 150 cm. - 2011 - SOLGT
I kulturtillægget 1. september har Nordjyske Stiftstidende bragt et dobbeltsidet opslag med mine tegninger fra sommerens rejse til Mallorca. Under overskriften  “Mallorcha-tja”  skildrer jeg i ord og streger mine indtryk fra øen. Alle tegningerne kan i øjeblikket ses på Artbreak Hotel i Aalborg.

Efter nogle sjove og travle dage i Berlin bliver CityLifting‘s  nyeste projekt nu løbende dokumenteret på facebook.com/citylifting.