Juli / August 2011

CityLifting i Berlin

Efterårets streetart-projekt CityLifting – skabt af Jonas  Als, Niels Fabæk og undertegnede – er inviteret til at skabe et nyt tilsvarende projekt i Berlin. Det sker i forbindelse med en udstilling på Gallery DADAPOST fra 27/8 – 25/9 med maleri, performance, poesi, dans og meget andet samt altså også streetart. En bred vifte af kunstnere (bl.a. Lars Kræmmer, Lars H.U.G., Jesper Dalsmose, Jan Hatt-Olsen og Isabelle Ullmann)deltager under overskriften OPTIPISM Project.I uge 34 tager vi til Berlin og opsætter de nye tysksprogede streamere rundt omkring i Berlin samt i og omkring galleriet. Læs mere om projekterne på www.facebook.com/optipism, som løbende vil blive opdateret med fotos fra vores “citylifting” af Berlin. Se også www.facebook.com/citylifting, hvor efterårets projekt blev dokumenteret.

Samtidig er jeg bl.a. i gang med malerierne i mit projekt COVER (se længere nede under februar/marts). 10. august fortalte jeg om projektet i et telefoninterview med Carsten Holm på den sublime kanal P6 Beat. Hvis man er hurtig kan samtalen høres her (lige efter “Once In A Lifetime” med Talking Heads).