Maj / Juni 2011

I uge 19 blev den sidste  af de tre store vægrelieffer monteret i CWO-Huset  i Aalborg.
Herunder et par affotograferinger af den 10 meter høje udsmykning:


BOB DYLAN 70 ÅR, FØDSELSDAGSKONCERT

Bob Dylans 70 års fødselsdag d. 24. maj blev som så mange andre steder i verden fejret i Aalborg – ved en intimkoncert på værkstedsgalleriet Artbreak Hotel. Johannes Andersen, samfundsforsker og lektor ved Aalborg Universitet, spillede sine nye danske Dylan-tolkninger fra den kommende cd “Natten er nær”.
Peer Knudsen – sang, guitar og mundharpe – fra Det Ganske Lille Blues Band optrådte med udvalgte sange fra Dylan-kataloget. Værten, mig selv, udstillede en stribe Bob-inspirerede billeder.

Se flere fotos fra den gode Bob-aften på  Facebook her.
Mit digitale show COVER (se under februar/marts her på siden) bliver vist på torsdag den 26. maj, når Danmarks Rockmuseum og Roskilde Musikbibliotek inviterer til åbning af det nye RockBib i Musikbiblioteket. Rockmuseet åbner i egen bygning i 2014, men indtil da vil Roskilde Bibliotek formidle en del af materialet.
Læs mere på Roskilde Bibliotek her og på Danmarks Rockmuseum her.