November 2004

Min udsmykning af Center for Autisme med forskellige papirarbejder er netop blevet færdigophængt. Enkelte af billederne kan ses på sidste side under Prints & Paperworks.
D. 6. november var der fernisering på min separatudstilling på Galleri Art Soto, Sankelmarksgade 11 i Aalborg. Jeg udstiller indtil d. 27. nov. maleri, papirarbejder og grafik under titlen “Storyteller”.
Der er mere om udstillingen på www.gallerisoto.com
Her et par billeder fra ophængningen:

“BØLGEN” i Hadsund var netop klar efter de nødvendige justeringer (se oktober), da de fire plasticrør med farvet vand, der omgiver søjlen i kunstværket, er blevet smadret én efter én. Nordjyske Stiftstidende skrev d. 31. oktober bl.a. følgende:

Borgmester Karl Christensen er vred og skuffet.
– Jeg håber, at den eller dem, som har gjort det her, er så skamfulde og har så dårlig en samvittighed, at de får tendens til mavesår. Jeg håber, at befolkningen har det på samme måde som mig, og hvis der er nogen, der ved noget om disse hærværk, så fortæl det endelig. Det er afstumpede mennesker, der ikke tager noget ansvar for vores samfund. Jeg gad godt udstille de vandalister midt ude i bassinet, mens reparationen foregik, siger Karl Christensen.- Vi giver ikke op. Nu skal vi have truffet nogle foranstaltninger, så vi kan forhindre, at det sker i fremtiden. Jeg har en plan i hovedet, som jeg afleverer på mandag. Jeg vil ikke røbe, hvad det er, men vi skal bruge nogle af vores lokale funktioner, som kan danne beskyttelse for vores kunstværker, siger borgmesteren og sukker:
– Kunne de så for f…. ikke gå ud og slå på min bil. Det kan jeg bedre leve med.

Det er d. 4. november blevet planlagt at rørene i “BØLGEN” bliver reetableret, samtidig med at man i Hadsund tager initiativer til at imødegå den megen hærværk.