November 2006

Er netop vendt hjem efter tre inspirerende dage i London, hvor jeg afleverede et maleri og benyttede lejligheden til at se på masser af kunst, mennesker og by.

Som en blandt flere udpegede kunstnere, der skal udsmykke KMD’s nye store domicil på den tidligere værftsgrund på havnen i Aalborg, er jeg – efter at have præsenteret mit skitseprojekt – nu klar til action. Udsmykningen skal være færdig marts 07, så udførelsen af de mange malerier kommer til at fylde meget den kommende vinter.

D. 6. november medvirker jeg i optagelsen af et program TV2/Nord filmer til udsendelse kort før jul. Yderligere udfører jeg en stribe illustrationer til de ialt fem udsendelser i programserien. Jeg har på det seneste yderligere lavet tegninger for TV2/Nord i Landsretten til brug i nyhedsudsendelsen.

I samarbejde med Luc Ghysels fra Landskabskonsulenterne er jeg i gang med at udarbejde skitseforslag til udsmykning af en støjmur i kobber og andre materialer.

…og så maler jeg og arbejder på en serie nye grafiske tryk…m.m.