November 2007

Min udsmykning i Aalborg Lufthavn står færdig og blev præsenteret i forbindelse med indvielsen af lufthavnsudvidelsen d. 16. nov.
På glaspartierne til de to vindfang, der efter udstigning signalerer indgangene til ankomsthallerne (hhv. inden- og udenrigs), har jeg skabt et enkelt motiv, der med udgangspunkt i menneskets drøm om at kunne flyve viser to bevingede figurer, der vel landet fortsætter til fods mod videre transport, mens vingerne viser vej mod skydedørene til højre og venstre.
Inde i gangarealet i den store lufthavnshal har jeg udført yderligere en udsmykning af glasvæggen ind til et mødelokale – igen er mennesket i focus, mangfoldigt og i bevægelse.
Udsmykningen er udført i godt samarbejde med Zink Skilte.

En ny folder er netop kommet frisk fra tryk. På 12 sider i formatet 21 x 20 cm. præsenterer jeg mit virke som billedkunstner. Folderen kan rekvireres på mail@nilssloth.dk. Min gode ven sangskriveren Jonas Als har til folderen skrevet en flot rammende tekst om mig og min kunst. Den er lagt ind på hjemmesiden under CV/Emner/Skrevet om Nils Sloth her.

Artbreak Hotel har stand på den store Wining & Dining-messe i Tappehallerne i Hellerup 8. – 11. november. Jeg udstiller blandt meget andet et nyt stort maleri på 1,10 x 5 meter.

Herunder fotos fra den netop afviklede installation/performance Agent Orange featuring Octopussy Powergun under kulturnatten på Artbreak Hotel. Den blev en stor succes med mig selv i rollen som depraveret Bond bl.a. omringet af afhuggede lemmer, skriftlige referencer til The Shining samt video fra fem projektorer, mens Marianne Trouelsen gav den som serverende Bond-pige og musikerne Mikkel Ring og Christian Skjødt bag det tynde lærred gav tre timers imponerende nonstop livekoncert.Her nogle levende billeder og fotos fra aftenen: