Oktober 2009

I samarbejde med Niels Fabæk skabte jeg til årets Kulturnat i Aalborg lyd-video-ruminstallationen RUBBISH – THE WASTE LAND på Artbreak Hotel, hvor vi med en kritisk vinkel på det politiske klima tolkede årets kulturnat-tema “skrald”.
Herunder lidt billeder fra installationen, der bl.a. omfattede to store bannere, to store Dannebrogs-flag, en videofilm med grise, en anden videofilm med grise og udvalgte Morten Korch-filmklip, adskillige satiriske billedmanipulationer, unikke øl- og sodavands-etiketter, Brians lille videobox, diverse sider fra Grundloven, en lydkilde med grisegrynt og hyl, en lydkilde med oplæste politikercitater samt en lydkilde med…Gud bedre det…Richard Ragnvald!

På udstillingen Nordjysk Censureret som Dronninglund Kunstcenter afholder fra d. 3. november – 20. december er jeg er en af censorerne. Deadline for indsendelse af værker 25. okt. Læs mere på Kunstcentrets hjemmeside her.