September 2009

Til den gode kok Morten Nielsens bryllup med græske Anastasia har jeg udført dette sprudlende bryllupsbillede, som parret fik overdraget til den prægtige fest:

I atelieret har jeg været i gang med nye malerier til Artbreak Hotel samt til en udstilling i Kunstetagerne, Store Torv i Hobro, hvor kunstnere fra Billedkunstnernes Forbund i Nordjylland udstiller fra 12. september – 7. november med fernisering lørdag den 12. september kl. 11.00.
Udstillingen er en del af Nordjysk Kunst NU – et trebenet udstillings og formidlingsprojekt. Læs mere her.
Til udstillingen har jeg skabt det store maleri “ACHTUNG BABY- One Of These Days”. Med et samlet mål på 240 x 240 cm. er det sat sammen af 16 lærreder på 60 x 60 cm.

Billedets opbygning er delvis inspireret af coveret på bandet U2´s album “Achtung Baby”. Indholdsmæssigt og kompositorisk har det været en god udfordring at skabe en tilpas balance med de 16 enkeltlærreder, der undervejs er rettet, overmalet, taget ud til fordel for nye, og samlet igen og igen i et utal af kombinationer. Der er ganske givet ikke noget endegyldigt facit – men resultatet ser ud som herover.

Et mindre maleri skabt skabt på tilsvarende måde af 9 mindre lærreder er pt udstillet på Artbreak Hotel: