Påskeudstilling

Artbreak Hotel påskeudstilling
1. – 17. april 2021
Åbent alle påskedage:
Skærtorsdag, Langfredag, lørdag, 1. og 2. påskedag kl. 11:00-15:00

Velkommen til Nils Sloths 16. påskeudstilling på Artbreak Hotel.Sidste år blev det kun til vinduesudstilling, i år håber jeg det lykkes indendøre! Der er masser af malerier og papirarbejder, deraf mange helt nye. Efter en netop vel overstået maleriudsmykning til Aalborg Lærerforening har jeg valgt at arbejde videre med to af de motiver, der opstod undervejs med denne opgave. Primært en serie med træer. Der er blevet gået meget det sidste år og corona-kedsomheden har kunnet dulmes ved at iagttage træer. Mange af motiverne er malet på baggrund af nylige fotos af solitære træer fra Sydfyn og Langeland. I serien af malerier betitlet ”Naturally” fremstår træerne ofte i negativ på farvet bund. I nogle meget store tegninger, som jeg for første gang har udfordret mig med, tolkes træerne i sort-hvid. Yderligere har jeg arbejdet på enkelte uglebilleder under titlen ”Seeming Owls” – med tak til Twin Peaks-mytologien. Motivet har fundet plads på to af de runde lærreder, jeg arbejder på indimellem. I slutningen af forgangne år malede jeg to runde lærreder med motiv af faldende figurer, der gør at lærredet kan ophænges uden et eksakt op og ned. De to lærreder var en kommentar til det corona-slagne år og fik titlen ”Blown Back by 2020”. Disse malerier vil også kunne beses på påskeudstillingen, der yderligere rummer en masse andre nyere og lidt ældre malerier med rejseinspiration, storbymennesker, portrætter o.m.a. Desuden er der nye billeder i den fortløbende serie af mindre papirarbejder, ”Swifts”.
Jeg glæder mig meget til at vise det hele frem til en masse påskegæster under helt corona-trygge forhold. Jeg byder på en god snak om billederne (et glas vin er vist ikke tilladt pt).

Med venlig hilsen
ARTBREAK HOTEL værkstedsgalleri
v. Nils Sloth, Danmarksgade 62, 9000 Aalborg
www.nilssloth.dk, artbreak@nilssloth.dk, 2346 5043